GRADNJA STANOVANJSKIH IN NESTANOVANJSKIH OBJEKTOV

  • Gradnja stanovanjskih zgradb, poslovnih objektov
  • Gradnja betonskih sten in mostov za FARESIN opažnim sistemom
  • Gradnja z YTONG sistemom
  • Gradnja z DRYFIX sistemom porotherm za nizko energijske in pasivne hiše

BETONSKA in TESARSKA DELA

Betonska konstrukcija je ena izmed najboljših konstrukcij, saj je odporna proti potresnim sunkom in drugimi zunanjimi vplivi. Zaradi velike količine vode je potrebno, da se objekt dovolj dolgo suši s pomočjo vetra in toplote, saj lahko samo tako preprečimo, da bi v konstrukciji ostala voda, ki bi se pokazala šele čez čas v obliki plesni.

Za stenske opaže uporabljamo opažni sistem FARESSIN, za opažno mizo pa DOKA sistem.

gradbene faze

1. gradbena faza

Predstavlja začetek fizične gradnje objekta, potem, ko smo pridobili vso potrebno dokumentacijo, na podlagi katere lahko začnemo z gradnjo.

2. gradbena faza

Pomeni nadaljevanje z gradnjo objekta, potem, ko smo opravili vsa potrebna pripravljalna dela in s postavitvijo temeljev zaključili s 1. gradbeno fazo.

3. gradbena faza

Predstavlja konstrukcijska gradbena dela vseh etaž in podstrešja, izvedbo strešne konstrukcije in izvedbo krovskih del.

4. gradbena faza

Vključuje postavitev predelnih sten v notranjosti objekta, izdelavo betonskih tlakov, izdelavo izolacije objekta, notranje in zunanje omete, napeljavo vseh potrebnih inštalacij, talne in stenske obloge, ki zahtevajo mokro vgradnjo, postavitev masivnih stopnišč, vgradnjo stavbnega pohištva, ključavničarska dela in kamnoseška dela.

5. gradbena faza

Izvedejo se vsa preostala, zaključna gradbena dela, in sicer zaključitev inštalacij, slikopleskarska dela, steklarska dela in polaganje stenskih in talnih oblog.

Call Now Button Scroll to Top